300 x 600 mm Tembok témbok keramik-1041-D1 | Bluecera LLP

Tembok témbok keramik - 300 x 600 mm - 12 x 24 Tatch - Herang - 1041-D1

1041-D1

  • Tipalan produk

    Tembok témbok keramik

  • Ukuran

    300 x 600 mm

  • Beungeuteun

    Herang

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    8 MM

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc