300 x 300 mm Ubin awak pinuh-Coklat matt | Bluecera LLP

Ubin awak pinuh - 300 x 300 mm - 12 x 12 Tatch - Herang - BROWN MATT

BROWN MATT

  • Tipalan produk

    Ubin awak pinuh

  • Ukuran

    300 x 300 mm

  • Beungeuteun

    Herang

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    20 MM

  • Sq. Kotak Mtr.per
    72

  • Beurat per kotak (perkiraan)
    16

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc