600 x 1200 mm Ubin awak pinuh-Kristal Bumi | Bluecera LLP

Ubin awak pinuh - 600 x 1200 mm - 24 x 48 Tatch - Herang - Earth Crystal

Earth Crystal

  • Tipalan produk

    Ubin awak pinuh

  • Ukuran

    600 x 1200 mm

  • Beungeuteun

    Herang

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    9.30 MM

  • Sq. Kotak Mtr.per
    1.44

  • Beurat per kotak (perkiraan)
    30

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc