600 x 600 mm Ubin awak pinuh-Coklat matt | Bluecera LLP

Ubin awak pinuh - 600 x 600 mm - 24 x 24 Tatch - Herang - BROWN MATT

BROWN MATT

  • Tipalan produk

    Ubin awak pinuh

  • Ukuran

    600 x 600 mm

  • Beungeuteun

    Herang

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    20 MM

  • Sq. Kotak Mtr.per
    0,72

  • Beurat per kotak (perkiraan)
    32

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc