600 x 600 mm Ubin minggang-M proyék | Bluecera LLP

Ubin minggang - 600 x 600 mm - 24 x 24 Tatch - Herang - M PROJECT

M PROJECT

  • Tipalan produk

    Ubin minggang

  • Ukuran

    600 x 600 mm

  • Beungeuteun

    Herang

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    8.5 MM

  • Sq. Kotak Mtr.per
    0,90

  • Beurat per kotak (perkiraan)
    17,5

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc