Connect With Our Team

800 x 800 mm Ubin minggang-Statuario super-1 | Bluecera LLP

Ubin minggang - 800 x 800 mm - 32 x 32 Tatch - Herang - STATUARIO SUPER-1

Product product

STATUARIO SUPER-1

  • Tipalan produk

    Ubin minggang

  • Ukuran

    800 x 800 mm

  • Beungeuteun

    Herang

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    Kasar 19. MM

  • Sq. Kotak Mtr.per
    2.56

  • Beurat per kotak (perkiraan)
    Bulan

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc