Connect With Our Team

75 x 300 mm Tulang subway-Lampu heureut heureut | Bluecera LLP

Tulang subway - 75 x 300 mm - 3 x 12 Tatch - Matt - Ossido Narrow Light

Product product

Ossido Narrow Light

  • Tipalan produk

    Tulang subway

  • Ukuran

    75 x 300 mm

  • Beungeuteun

    Matt

Parameter téknis


Spésifikasi


  • Ketebalan
    8 MM

  • Sq. Kotak Mtr.per
    0,99

  • Beurat per kotak (perkiraan)
    13.50

Pamasangan kami


Rinci pamasangan


  • Instalasi tanpa lem
    Nuhun

  • Pemanasan lantai
    Nuhun

  • Sistem pamasangan
    Megaloc